Ecco Shop Hoorn,nieuwe lente collecties gearriveerd
maandag 16 april 2018

Ecco is al sinds 1963 niet meer weg te denken uit de wereld van de modeschoenen. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en de beste materialen is Ecco in staat om uiterst comfortabele schoenen te produceren. Zo bevatten bijna alle schoenen een midden- of buitenzool gemaakt van polyurethaan, wat zacht en flexibel is en zorgt voor vering tijdens het lopen.

Daarnaast is de schoen gemaakt om goed aan te sluiten op iedere voet. De comfortabele en trendy schoenen zijn heerlijk om op te lopen en daardoor ideaal voor lange wandelingen, een avondje stappen en ook voor staande beroepen. Nieuw van Ecco is o.a. de Cool 2.0 series. Een schoen met een ademend vermogen en door zijn extra dikke zool bij uitstek geschikt voor wandel- en loopactiviteiten.

Daarnaast biedt deze schoen een optimale voet afrol. En de Ecco Cool 2.0 collectie combineert stijlvolle schoenen met klimaattechnologie en GORE-TEX materiaal. Hierdoor blijven de schoenen de hele dag koel en droog en kunnen ze toch ademen. 

De nieuwe Ecco Crepetray schoenen zijn een moderne variant op de klassieke desert look. Van buiten een solide en ronduit dynamische schoen met een geweldige pasvorm, licht in gewicht en schokabsorberende zool. Leverbaar in vele kleuren en dus deze lente helemaal goed. 

En dan zijn er ook nog de nieuwe Ecco Voice of Holland modellen. Ook hier draait het om een zeer sportieve look en grappige details. De collectie bestaat uit sportieve modellen met flexibele zolen die zeker niet misstaan onder een nette of sportieve outfit. Meer weten? De Ecco Shop vindt u in de Nieuwsteeg 16 in het centrum van Hoorn, tel 0229-214198. Op de foto Sanne bij een deel van de nieuwe Ecco collectie.

Reacties