Energiek het nieuwe jaar in
dinsdag 08 januari 2019

Tijdens deze training leer je diverse ademtechnieken. Deze kun je vervolgens ook thuis beoefenen en inzetten waar nodig. Door bewust met je adem te werken kun je meer energie, focus en kracht ervaren. Naast de groepstraining is er ook de mogelijkheid om individueel een ‘adem je vrij’-afspraak te maken. De kracht van de adem ontdekte Jolanda reeds vijf jaar terug tijdens een workshop van Wim Hof. “In de yoga weet men al heel lang hoe belangrijk de ademhaling is.

Dit komt steeds weer terug in de oefeningen en adembeheersing technieken. Na de Wim Hof workshop wilde ik me verder verdiepen in de ademhaling om zo nog veel meer mensen hier mee te kunnen helpen. Na een uitgebreide ademcoach opleiding heb ik ervaring opgedaan met diverse mooie technieken. Prachtig om mee te werken, dit gun ik iedereen”. Wil je beter leren ademen en daardoor meer kracht, focus en gezondheid ervaren? Wil je meer ontspanning en energie? Een juiste ademhaling is de basis. Kom uit je hoofd en in je lijf. Je bent van harte welkom.

De ademtraining bestaat uit 8 lessen en start dinsdag 8 januari 15.30-16.30 en op zondag 13 januari 10.00-11.00 uur. Meer informatie en data vind je op de website www.yogadezonnetuin.nl Om je op te geven voor de ademtraining of het maken van een afspraak kun je mailen of bellen; jolanda@yogadezonnetuin.nl / tel. 06 146 77 340. 

Reacties