Feestelijke heropening Keurslagerij Max Koning
zaterdag 09 oktober 2021

De verbouwing staat onder leiding van Max Koning zijn vader, die vorig jaar gestopt is met zijn aannemersbedrijf maar dit project voor zijn zoon graag wilde begeleiden. Op 13 oktober zal de feestelijke heropening plaats vinden.

Nieuwe uitstraling
De laatste keer dat de slagerij verbouwd werd is alweer 17 jaar geleden, dat was in de tijd van Jos Smal. De winkel krijgt nu een compleet nieuwe uitstraling met nieuwe vitrines, een nieuwe vloer en een nieuw plafond, eigenlijk alles dus. Er komt meer ruimte voor zelfbediening en de producten worden nog overzichtelijker gepresenteerd zodat de klant lekker vrij kan winkelen. Ook zijn we zo weer bestand voor de toekomst en kunt u nog jaren op ons rekenen.
Ambachtelijke, altijd verse producten

Bij Keurslagerij Max Koning koopt u de beste en lekkerste ambachtelijke producten. Alles is en wordt hier vers bereid en zelf gemaakt. Of het nou gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren of de heerlijkste maaltijden. De passie voor het slagersvak proef je in alle producten. Het assortiment maaltijden, snacks en ovenbroodjes wordt ook nog uitgebreider. Uiteraard blijft het vlees en onze goudbekroonde worstsoorten niet onderbelicht en krijgen deze weer een mooi podium in de nieuwe winkel!
Heropening

De feestelijke heropening is van woensdag 13 oktober tot en met zaterdag 16 oktober. Het is dan volop feest met leuke aanbiedingen en winacties. Zo zal er tijdens de openingsdagen een Rad van Fortuin voor de deur staan waar u prachtige prijzen mee kunt winnen zoals een mooi gourmetstel of een prachtige Black Bastard BBQ!!!
Max en zijn medewerkers hebben er zin in en heten u dan ook van harte welkom in de prachtige verbouwde winkel. Profiteer van de openingsacties waarvan u er een aantal hiernaast ziet staan.
Keurslagerij Max Koning, Westerblokker 113, Blokker. T. 0229-234717 www.koning.keurslager.nl

 

Reacties