GEZOCHT: Oudste Karsten Tent
maandag 07 juni 2021

Toendertijd was Maarten Takken vooral druk geweest met het repareren van tenten. Op advies van zijn schoonvader, Gerard Karsten, volgde hij een zeilmakers-cursus en in 1981 moest hij een Engels werktentje met slangen repareren. Daar, op die dag, op exact dezelfde plek van het huidige Karsten Tenten, werd het idee voor de oppompbare tent geboren die we kennen als De Karsten Tent.

Duizenden tenten

Sindsdien hebben honderden zo niet duizenden Karsten Tenten het licht gezien. En door de jaren heen ontdekte de familie Karsten tot hun spijt: zo'n Karsten Tent wil men nooit meer kwijt! Bij net gebruik blijken de tenten tientallen jaren achtereen mee op vakantie te gaan. Generatie na generatie. Soms komt er eentje terug, voor een reparatie of twee, of vindt een nieuwe eigenaar via wederverkoop, maar dikwijls blijven de tenten in de familie. Ter ere van het 40-jarig jubileum is de familie benieuwd welke Karsten Tent het langste staat!
WIN! Een spiksplinternieuwe

Heb jij de oudste Karsten Tent? Stuur 'm in en maak kans op een spiksplinternieuwe! Terwijl jouw gouwe ouwe deze zomer de show steelt in de showroom van Karsten Tenten. Hoe oud een tent is kunnen de tentenmakers van Karsten afleiden uit meerdere kenmerken. Meedoen? Maak of stuur een oude foto in van je oude Karsten Tent en maak een foto van het logo en/of de tenttas. Een foto van het bonnetje zou natuurlijk helemaal ideaal zijn. Meedoen kan via www.karstententen.nl

Karsten Travelstore, De Factorij 9 in Zwaag. T. 0229-562120

 

 

 

 

Reacties