Gitaarsalon in de Drommedaris
dinsdag 11 februari 2020

Por el Amor de Dios is een nagelnieuw gitaarensemble met een missie. Met een selectie aan zowel ontroerende als virtuoze composities uit het hele klassieke repertoire willen ze hun persoonlijk verhaal vertellen en daarmee de brug slaan tussen klassieke melodieën en postmoderne kwalen.
Por el Amor de Dios bestaat uit Bart Venken, Karl Stroobant en Willem-Jan Lauwers. Na jaren ervaring in allerlei bezettingen op honderden podia, in tientallen landen verspreid over drie werelddelen, vonden deze jongemannen elkaar in hun kijk op muziek, de medemens en de liefde en gingen ze op zoek naar de essentie van wat klassieke muziek voor hen zou kunnen zijn.
Verwacht een persoonlijk concert van een trio dat all-out gaat en u meesleept in de verlichting die klassieke muziek hen bracht.
Deze middag zal een bijzondere invulling krijgen. Om 15:00 uur, het begin van het concert, starten een aantal leerlingen van de Gitaarsalon. Deze set wordt afgesloten met een bekend orkestwerk van Antonio Vivaldi waar de drie gitaristen van Por el Amor de Dios begeleid zullen worden door de gitaarleerlingen. Na de pauze speelt Por el Amor de Dios haar programma De Kluizenaar.

Zondagmiddag 16 februari 2020, 15:00 uur, entree € 10,- of JC Pas € 5,-, Drommedaris Enkhuizen. Reserveren: www.drom.nl

 

Reacties