GLAS Autobedrijf; Gewoon goed voor uw auto
zondag 13 september 2020

Bij het werkplaatsteam van GLAS is uw auto in vertrouwde handen. Al sinds 1949 heeft GLAS service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 
Iedereen is welkom bij GLAS Autobedrijf, alle automerken en bedrijfswagens kunnen in de werkplaats terecht voor onderhoud, APK, Airco en Service en natuurlijk voor uw zomer en winterbanden. Desgewenst kunt u een Pech op Weg Service certificaat ontvangen bij het onderhoud van alle merken. Vaak kunt u wachten tot uw auto klaar is, en het wachten kunt u combineren met een bezoekje aan Tuincentrum De Boet, deze is gelegen op loopafstand vanaf het autobedrijf.

GLAS Autobedrijf is tevens een erkend Opel reparateur voor de hele regio en Opelrijders profiteren van alle lopende acties en kortingen van Opel. 
Bent u op zoek naar een nieuwe auto of bedrijfsauto? Bij GLAS Autobedrijf is een ruime keuze van jonge occasions aanwezig. U kunt dit actuele aanbod bekijken op de website www.glasautobedrijf.nl Staat de juiste auto er niet bij dan gaan de adviseurs van Glas Autobedrijf vrijblijvend op zoek voor u naar de auto die aan al uw wensen voldoet. Het maakt niet uit naar wat voor merk of model u op zoek bent. Wilt u ergens anders een auto kopen dan kunt u bij GLAS Autobedrijf deze laten controleren op eventueel verborgen gebreken. De medewerkers staan voor u klaar om vrijblijvend aan en/of verkoopadvies te geven. Kortom GLAS Autobedrijf is gewoon goed voor uw auto!

GLAS Autobedrijf, Gouwe 9-18, Hoogwoud. T. 0229-584000 www.glasautobedrijf.nl

Reacties