Golfschool Westwoud; Winterlessen voor iedereen
dinsdag 12 oktober 2021

Deze Winterlessen worden alle dagen van de week gegeven van 9.00 – 17.00 uur in groepjes van maximaal 6 personen. Tijdens deze lessen komen alle aspecten aan bod en krijgen de beginnende golfers hun baanpermissie en wordt het theorie examen afgenomen. 15 weken lang ( met uitzondering van de weken van kerst en oud en nieuw en nog een aantal weken in februari ) krijgt u iedere week met dezelfde groep op hetzelfde tijdstip les. Ook kunt u individueel uw doelstelling uitspreken zodat u gericht aan het werk kan met u golfspel.


Zodra u zich heeft aangemeld voor de Winterlessen ontvangt u van Golfschool Westwoud een aanmeldingsformulier. Op dit formulier kunt u uw voorkeurs dagen vermelden en dagdelen kiezen. Het verzoek is om zoveel mogelijk dagen en dagdelen in te vullen. De lessen lopen al lekker vol dus meldt u snel aan!
De hele winter Privéles is ook mogelijk!
U kunt er ook voor kiezen om privéles te krijgen met twee of indien gewenst drie personen.
Ook bij deze lessen krijgt u de hele winter les op uw eigen vaste tijdstip samen met uw partner, familielid of golfmaatje.. Via de website www.golfschollwestwout.nl/inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor zowel een beginners cursus of de groepslessen voor al spelende golfers.

Wilt u meer informatie; info@golfschoolwestwoud.nl

Reacties