Grando Keukens & Bad Hoorn, kans op gratis keuken of badkamer
zondag 07 oktober 2018

En deze mijlpaal laat het team bij Grando natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Wie in oktober een keuken of badkamer opdracht twv. 10.000,- euro bij Grando Hoorn laat noteren, maakt kans dat deze geheel gratis wordt geleverd en geplaatst.

De keukenbranche is volop in beweging en Grando Keukens & Bad in Hoorn loopt daarbij graag voorop. Met de nieuwe experience ruimte bijvoorbeeld, die begin dit jaar werd geïntroduceerd. En met nieuwe series keukens en badkamers waar de passie voor het vakmanschap vanaf spat. Grote of kleinere opdrachten, het maakt hier niet uit. Mooie keukens en badkamers bedenken én leveren, daar draait het bij Grando om.

Inspiratie en maatwerk zijn de andere pijlers waar Grando Keukens & Bad mee werkt. En dan gaat het niet om de vraag hoeveel keukenfronten er zijn, maar of je als klant snel kunt zien of er kleuren en uitvoeringen bij staan die je opvallen. Bij de nieuwe presentatiewand met keukenfronten staan ze allemaal op een rij, maar wel slim en doordacht dat het uitkiezen eigenlijk vanzelf gaat. En ook het combineren van verschillende materiaalsoorten is gemakkelijker geworden. U ontvangt een verder kan er een gedetailleerde 3D tekening en biedt een vakkundig verkoopteam u praktische en passende adviezen op maat.

De montage en installatie gebeurd geheel in eigen beheer zodat er altijd korte communicatielijnen zijn. Bij Grando overzien ze graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen en realisatie. En zowel op diensten als productie ontvangt u als klant bij Grando vijf jaar garantie.

Sinds de opening in 1991 zijn er nu 10.000 opdrachten voor keukens en badkamers bij Grando Hoorn binnen gekomen. Daaruit spreekt een groot vertrouwen, waarvoor het verkoopteam de klanten ook wil bedanken. Daarnaast werd een daverende actie bedacht waarbij iedere opdrachtgever kans maakt op een gratis keuken of badkamer twv. 10.000,- euro. In november worden alle opdrachtgevers uitgenodigd voor een feestavond in de showroom, waar notaris M.J. Moeskops van Actus Notarissen de officiële trekking zal verrichten. Ook zullen er die avond sale-promotors van verschillende fabrikanten aanwezig zijn die alle informatie kunnen bieden over producten en extra diensten. Verder maken hapjes en bubbels deze avond compleet. Kom langs en laat u ook inspireren bij Grando Keukens & Bad aan de Factorij 55 in Zwaag/Hoorn tel. 0229-230333, zie ook: www.grando.nl 

Reacties