Grootmoeders Tijd & Motoren Museum
donderdag 02 augustus 2018

Op zondag 5 augustus zullen onze vrijwilligers regelmatig onze reus onder de motoren voor u laten draaien. Al veel bezoekers van ons museum hebben dit fenomeen al eens meegemaakt en wat wij telkens weer merken is dat zij deze beleving met veel plezier en ontzag hebben beleefd. Sterker nog wij merken dat via de mond tot mond reclame onze bezoekersaantallen aanzienlijk blijven groeien.

Natuurlijk is er naast de Bolnes zoveel meer in ons museum te zien. Onze twee uitgebreide collecties maken dat de bezoekers die wij al eens hebben mogen ontvangen onze beste ambassadeurs worden. Vaak horen wij namelijk van nieuwe bezoekers dat zij van onze collecties hebben gehoord via hun kennissen of familie die al eens een bezoek aan ons museum gebracht hebben.

Voor de een was dat het plezier aan onze grote collectie grootmoederstijd voorwerpen en voor de ander waren het juist al die verschillende exemplaren van historische scheepsmotoren die hun bezoek dan tot een geslaagd middagje uit maakten. Voor ons altijd erg leuk om te horen natuurlijk en het maakt ook dat wij u ondanks de zomerse hitte met veel plezier blijven ontvangen.

Ons museum is rolstoelvriendelijk en is geopend van 1 april tot 1 oktober op dinsdag t/m zaterdag van 13.00 – 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 16.00 uur, groepen graag op afspraak. Adres Schulpweg 47, Nieuwe Niedorp tel. 0226-413571. Meer info www.Motoren-museum.nl 

Reacties