Hoek VT; hoge kortingen op tuinmeubels
dinsdag 14 september 2021

Met de juiste kwaliteits tuinmeubelen of een prachtige vuurkorf voor een fijne sfeer. Juist het najaar of in de winter, met een terrasheater is het heerlijk buiten toefen op een mooie tuin lounge bank met een glaasje wijn.

Zeer aantrekkelijke kortingen
Hoek VT heeft prachtige tuinsets staan die weg mogen voor een hele lage prijs! Omdat Hoek VT binnenkort gaat verhuizen naar een nieuw pand aan de Zwaan 2 in Enkhuizen, is het noodzaak om de voorraad zoveel mogelijk te verkopen. De ruimtes waar de artikelen staan opgeslagen moeten eind 2021 leeg zijn.

Pak deze kans
Kwaliteits artikelen voor uw tuin met een hoge garantie. Als u bij Hoek VT één van deze tuinsets aanschaft, kunt u er jaren van genieten. U bent van harte welkom en ontdek de mooie tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor, dit merk is kwalitatief heel sterk en staat ook nog eens prachtig in uw tuin of op uw balkon. Bestand tegen weer en wind en mogen het hele jaar buiten staan. De aanbiedingen blijven de hele maand september geldig. Als u er dan toch bent bij Hoek VT zie dan ook de mooie boxsprings en matrassen voor hele fijne prijzen! Heeft u vragen of advies nodig, de medewerkers van Hoek VT staan graag voor u klaar en de koffie ook!
Hoek VT, Middenweg 4 in Bovenkarspel. T. 0228-520791. info@hoekvt.nl

Reacties