Horecaondernemers zetten alles op alles
zaterdag 21 maart 2020

Zij hebben nu echter wel toestemming gekregen om eten te bezorgen of te laten afhalen. Veel horecaondernemers in West-Friesland zetten nu alles op alles om de mensen de mogelijkheid te bieden lekker thuis te genieten van hun kookkunsten.

Het is voor iedereen een zware en moeilijke tijd en met name voor de horeca. Toch gaan veel restaurants de strijd aan om door middel van bezorgen en/of het laten afhalen van heerlijke gerechten, toch nog enige omzet te maken. Deze week is er in elke horecagelegenheid wel hard nagedacht: wat gaan we bezorgen of laten afhalen, welke gerechten? Moeten we het nou wel gaan doen of niet? Hoe houden we het warm? Waar halen we de bezorgers vandaan. Wij hebben gemerkt dat er veel creativiteit naar boven kwam wat geleid heeft tot behoorlijk wat initiatieven. Voor veel restaurants is dit de eerste keer om te gaan bezorgen en/of te laten afhalen van gerechten. Wij hopen dat het voor iedereen succesvol verloopt. Veel restaurants hebben inmiddels meer informatie op de facebook- en websites geplaatst.
Wilt u dus lekker thuis ‘uit eten’ bestel dan een heerlijk gerecht bij één van de restaurants die zich met man en macht hebben ingezet om het waar te maken! 
Wij wensen alle horecaondernemers veel sterkte en succes de komende weken.

Team Weekblad Zondag

 

Reacties