It giet oan in Avondlicht: Friese week
zaterdag 04 augustus 2018

Ruim honderd bewoners van woonzorgcentrum Avondlicht en hun begeleiders vertrokken ‘s morgens in opperbeste stemming naar de Pampuskade in Sneek voor een rondvaart op de Friese meren. De hele dag worden de bewoners verwend met drankjes, een Friese lunch en een warm uitzicht over het Friese water. Gedurende deze week zijn er meerdere activiteiten rond het thema Friesland. Op 11 augustus wordt de week afgesloten met het Sneekdiner.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning vanuit Waardigheid en Trots. Waardigheid en Trots ondersteunt initiatieven op het gebied van o.a.: veilige zorg, samenwerking met de cliënt, informele en formele zorg.

Comfortabel en plezierig ouder worden, dat gunnen we iedereen. Ook als het (tijdelijk) op eigen kracht niet meer gaat. We willen met uitstekende ouderenzorg een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen in West-Friesland. Met zorg op maat, uitgaande van de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt én in goede samenwerking met alle betrokken partijen. Waar mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving, maar als dat (tijdelijk) niet meer lukt in een nieuw thuis op een van onze locaties in de buurt. 
Meer informatie vindt u op www.wilgaerden.nl

Reacties