Jesus Christ Superstar komt naar Hoorn
zaterdag 20 januari 2024

Zondag 21 januari is de langverwachte première van de rockmusical in het DeLaMar theater. Producenten  Albert Verlinde, Jaco Kaasschieter en SENF Theaterproducties kozen voor extra voorstellingen in Hoorn in verband met het grote succes van de tour. “Het is fantastisch dat er vanuit het publiek zoveel vraag is om deze iconische voorstelling te zien”, laat Verlinde weten. De sterrencast, bestaande uit o.a. Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Edwin Jonker, Paul de Leeuw en Magtel de Laat, sluit de nu al populaire tour in september af in Het Park.

Unieke setting
De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen, samen met een live orkest, de kern van dit Engelstalige theaterspektakel. Voor de ultieme beleving zijn er zelfs ‘Super Seats’ beschikbaar, waarmee bezoekers letterlijk op het podium zitten en zo deel uitmaken van het verhaal. De goedkoopste Super Seats zijn verkrijgbaar voor slechts €12,50, voor jongeren t/m 25 jaar. Deze prijs maakt het toegankelijk voor de jonge groep cultuurliefhebbers om heen te gaan. De overige tickets komen op €32,50 en €65,-. De producenten spreken van een ‘onvervalst concertgevoel in een unieke setting’.

‘Jesus Christ Superstar’ draait om aanbidding en verraad, verheerlijking en laster, macht en opstand. Maar bovenal is het een verhaal van hoop. Een absolute aanrader!

Kaarten: www.hetpark.nl

Reacties