Jeugdzeilen bij Bestevaer gaat door
vrijdag 22 mei 2020

Zoals ieder jaar organiseert Bestevaer in Medemblik op woensdag en vrijdagavond zeillessen voor de jeugd van 8 tot 12 jaar in Optimisten.

De eerste avond zeilles is op woensdag 20 mei a.s. Onder begeleiding van onze instructeurs zeilen de gevorderden op woensdagavond en de beginners op vrijdagavond. Helaas moeten we de zomerzeilweken iets inkorten omdat bij elkaar komen in het clubhuis en de kleedkamers nog niet is toegestaan. In plaats van een hele dag op en rond het water zal dat nu zijn van 09.00 uur tot 13.00 uur. Maar wel met veel waterplezier, we kunnen naast zeilen ook super, surfen en in veilig water zwemmen. Een Topweek is gegarandeerd. 

Met de gemeente Medemblik hebben we onder andere afgesproken dat ouders hun kinderen halen en brengen maar dat zij zelf niet op het terrein mogen blijven, we de hygiënemaatregelen in acht nemen en we ons houden aan het sportprotocol dat is opgesteld door het NOC-NSF.

Omdat we verwachten dat veel gezinnen in hun eigen omgeving vakantie gaan vieren, is het van belang snel in te schrijven. Week 28 is van 6 juli t/m 10 juli, week 29  is van 13 juli t/m 17 juli, week 32 is van 3 augustus t/m 7 augustus en week 34 van 10 augustus t/m 14 augustus. Het zeilkamp is van maandag t/m vrijdag, van 09.00 uur tot 13.00 uur. Locatie: Vooroever 14a, 1671 SG Medemblik

Voor informatie en inschrijven ga naar de website: www.wsvbestevaer.nl

Reacties