Kaaspunt Wognum; 1 jarig jubileum
vrijdag 16 juli 2021

En terecht. Ondanks de corona crisis heeft zij een grote klantenkring opgebouwd die maar al te graag een heerlijk stukje kaas komen kopen bij Kaaspunt. Om het 1 jarig bestaan te vieren heeft Kaaspunt tot en met 14 augustus een jubileum actie in de winkel.

Heerlijke kaas en een goed advies
Door de jarenlange passie voor kaas weet Erna haar klanten goed te adviseren over de vele soorten en smaken kaas die hier te koop zijn. De grote verscheidenheid aan kazen worden in de winkel mooi gepresenteerd voor u. U kunt hier bijvoorbeeld de boerenkaas kopen “Lutjewinkels Noord Hollandse kaas” of de heerlijke geitenkaas, maar ook lekkere buitenlandse soorten kaas. De winkel is nu ook uitgebreid met heerlijke wijnen en smaakvolle dip producten. Zelfs warme noten en veel streekproducten. Wat ook goed is om te weten, mocht u op vakantie gaan binnenkort en u wilt een lekker stuk kaas mee op vakantie dan kunt u deze bij Kaaspunt laten vacumeren, vraag naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom!

Kaaspunt, Oosteinderweg 24 in Wognum. (gevestigd achter op het erf met verschillende bedrijfsunits). Geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Reacties