Kamerkorenfestival Hoorn 2019
dinsdag 05 februari 2019

Alle bezettingen zijn welkom: van 4 tot 40 zangers! En: een programmering met een spannende ontmoeting van oude muziek en eigentijds repertoire horen we ook graag in het festival! 

Deelname klassieke kamerkoren

Koren verzorgen een optreden van 25 minuten. Het staat de optredende koren vrij om zich te laten beoordelen door een deskundige op het gebied van oude muziek. Dat zijn ook dit jaar Jos van Veldhoven en Michiel Meijer. Zangers en dirigenten van koren die tijdens het festival optreden hebben vrije toegang tot alle optredens van de koren. Zij betalen wel voor deelname aan de workshop voor zangers en de masterclass voor dirigenten (zie hieronder). 

Workshop voor zangers en masterclass voor dirigenten. Ook dit jaar verwelkomen wij weer Michiel Meijer (zanger, leiding zangers workshop) en Jos van Veldhoven (dirigent, masterclass voor dirigenten). In de workshop voor zangers en de masterclass voor dirigenten op zaterdag 25 mei gaan we aan de slag met drie prachtige werken: G.F. Handel, Hallelujah uit Messiah. J.S. Bach (toegeschr), Ich lasse Dich nicht (dubbelkorig motet, Anh. 159). J.S. Bach, Nimm, was dein ist, openingskoor uit Cantate BWV 144. Kijk voor alle informatie en aanmelding voor het festival op www.oudemuzieknu.nl  

Reacties