Kermis Zwaag 5 dagen lang spektakel
zaterdag 01 juni 2019

Verschillende activiteiten en optredens zijn dit jaar op twee plekken te bewonderen: bij De Witte Valk & bij Sportcafé Zwaag. Voor zowel jong als oud passeren er activiteiten de revue tijdens Kermis Zwaag 2019! Met nieuw dit jaar op zondag bij Sportcafé Zwaag Feest op het plein! met BBQ en live optredens! 

Ook zal de kermis dit jaar verder worden uitgebreid met nog meer spectaculaire attracties voor jong en oud. Zo beloofd zaterdagavond een zomerse avond in De Witte Valk te worden met de kleinste DJ van Europa Timmie Tropical bekend van das Coen und Sander Fest. Samen met Feest Dj Edje & DJ Stamble zullen zij de feestbarometer tot een hoog niveau brengen. Niet geheel onbelangrijk: de zaal is om 21:00 uur open!
Op veler verzoek gaan we maandagochtend terug in de tijd en daarom openen we de deuren al om 10:00 uur met het eerste deuntje/pyjamabal. Tot 13:00 uur is alles inclusief en de kaarten hiervoor kun je vooraf bestellen aan de bar van Sportcafé Zwaag waar we dit jaar vroeg uit de veren gaan!

Tweede Pinksterdag is er vanaf 15:00 uur weer een fantastisch Familie programma bij Het Sportcafé Zwaag! Er zal dit jaar Kids on Stage plaats vinden met veel optredens van onder anderen Dance Acts en live The Voice Kids. Voor de jonge kinderen hebben we ook weer een mooi programma zoals: kleurplaten wedstrijd, springkussen, mega glijbaan, gratis pony rijden, limonade, ijsjes & zakjes snoep en kans op gratis kermisattractiepuntjes! Dit evenement wordt gesponsord door het LOP en de Jeugdraad van Zwaag. De prijsuitreiking is om 18:00 uur met aansluitend de feestavond!

Inschrijven met jouw team? Ga naar www.kermiszwaag.nl. en laat je verassen door het kermis programma, het laatste nieuws en de foto’s over de historie van Kermis Zwaag (i.s.m. Historisch Zwaag). Hou onze facebookpagina goed in de gaten en maak kans op een gratis rondje kermis.

Reacties