Keurmerk Uitvaartzorg voor Yarden en Schoneveld Uitvaartzorg
zondag 13 januari 2019

Uitvaartverzorger Marlies Schoneveld: “Ik ben er trots op dat Yarden & Schoneveld daarmee aan haar klanten bewezen zekerheid geeft over de kwaliteit van de uitvaarverzorging.” Het Keurmerk Uitvaartzorg toetst op alle aspecten die voor een klant belangrijk zijn, zoals betrouwbaarheid, transparantie in kosten, deskundigheid, een goede organisatie van de uitvaart.

Marlies vervolgt: “Voor klanten is dat belangrijk, want er komt zoveel kijken bij het regelen en verzorgen van een uitvaart en dat in een kort tijdsbestek. Een persoonlijke, warme en respectvolle benadering was daarbij altijd al ons uitgangspunt, maar gegarandeerde kwaliteit van deze dienstverlening is misschien wel net zo belangrijk: Een begrafenis of crematie, het definitieve afscheid van uw dierbare, kan immers maar 1 keer. Als nabestaande wilt u uiteraard dat de uitvaart vlekkeloos verloopt, zodat iedereen een goede herinnering overhoudt aan het afscheid van de overledene.”

Als u kiest voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, zoals Yarden & Schoneveld Uitvaartzorg, krijgt u die zekerheid: U kiest dan voor een betrouwbare en transparante uitvaartonderneming met deskundig personeel, een uitstekende dienstverlening en kwaliteit. Kwaliteit die bovendien periodiek getoetst wordt door een onafhankelijke certificatie-instelling. Marlies besluit: “Dat maakt dat wij als uitvaartonderneming voortdurend scherp gehouden worden op de kwaliteit die u als klant van ons verwacht.” Wilt u meer weten of eens vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op via 0229-264792 of via de mail: marlies.schoneveld@yarden.nl

Reacties