Keurslager Marc de Meijer, hartige snack
dinsdag 04 december 2018

Dan zijn de vleesstaven en vleesletters van Keurslager Marc de Meijer in De Grote Beer wellicht een uitstekende optie. Samen met zijn collega keurslagers Timo Boon en Jos Smal, heeft hij de bakkerij opdracht gegeven om de smaakvolle vleesletters en -staven weer in de oven te doen. Een feestelijke traktatie, lekker hartig en gemaakt volgens eigen recept.

De vleesletters worden gemaakt volgens eigen receptuur. ‘En ze zijn geheel gevuld met rundergehakt. Varkensvlees komt er bij ons niet in. En ook overbodige smaak- en geurstoffen ontbreken. Dat maakt het een puur product, waar we met elkaar volledig achter kunnen staan,’ aldus Marc. Met name uit het bedrijfsleven is er altijd veel belangstelling voor de vleesletter en -staven. Als extraatje voor alle medewerkers of gewoon voor in de kantine. ‘Belangrijk is dat wie vleesletters wilt bestellen, dit nu moet doen,’ legt Marc de Meijer uit. ‘De productie is nogal bewerkelijk en planning is alles. Dus wie wil genieten van een originele vleesletter, raden wij aan om die snel te bestellen.’

Reacties