Kunst moet je lekker doen
zaterdag 12 januari 2019

Daarom kun je je tijdens onze #Open Doe Dagen oriënteren op een creatieve cursus door een gratis proefles te volgen! Dé manier om te ontdekken of een cursus echt iets voor je is. Het programma bestaat uit open lessen en meet & greets. Zo kun je ervaren hoe het is om bezig te zijn met bijvoorbeeld schrijven, keramiek of dans en de docenten zilverklei of fotografie ontmoeten. Kinderen kunnen lekker meedoen met tekenen & schilderen of keramiek& speksteen en zo ervaren hoe leuk het is om kunst te maken.

Tijdens de #Open Doe Dagen kunnen volwassenen en kinderen volop kennismaken met het programma van De Blauwe Schuit. Of je nu jong of oud, beginner of gevorderde bent: er is altijd iets dat aansluit bij jouw niveau. Alle open lessen vinden plaats op de momenten in de week dat de lessen normaal gesproken ook worden gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of het tijdstip je goed uitkomt. Je maakt bovendien gelijk kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven. Het programma van de #Open Doe Dagen vind je op www.blauweschuit.nl. Je kunt je daar ook aanmelden, om zeker te zijn van een plekje.

Feestelijke opening van het seizoen. Voorafgaand aan de #Open Doe-dagen, op zondag 13 januari, houdt De Blauwe Schuit een nieuwjaarsreceptie en viert zij, samen met haar cursisten, de start van het nieuwe creatieve jaar. Tevens kun je genieten van de nieuwe cursistenexpositie, welke te bewonderen is tot en met 26 april 2019. De expositie bestaat o.a. uit keramiek en schilderijen met gemaakt door middel van diverse technieken. Alle werken zijn gemaakt door onze cursisten onder leiding van diverse docenten.
Iedereen is die middag vanaf 16.00 uur van harte welkom! De Blauwe Schuit is hét centrum voor creativiteit en kunstbeleving van Westfriesland; Voor meer informatie: Astrid Manshanden, Hoofd Afdeling Kunst in Vrije Tijd, 0229 213 962 of a.manshanden@blauweschuit.nl 

Reacties