LeekerweideGroep, voor ieders smaak
zondag 11 maart 2018

Juist bij deze organisatie is veel te zien: verschillende onderdelen van zorg en welzijn komen bij LeekerweideGroep samen. Dat komt door de bijzondere opzet van de organisatie. LeekerweideGroep bestaat uit verschillende onderdelen, de labels die ieder label een eigen specialisatie hebben.

Die specialisatie kan in de zorg voor mensen met een beperking liggen of in begeleiding naar werk, specialistische ondersteuning en behandeling of in het ontwikkelen van projecten met en voor de burgers van West-Friesland. En alles daar tussenin. De labels bieden hun diensten aan aan iedereen die voor korte of langere tijd ondersteuning, hulp, coaching of behandeling nodig heeft. Jong of oud.

En waar nodig en gewenst, binden de labels hun diensten aaneen om zo een complete lijn aan ondersteuning, zorg en begeleiding te kunnen bieden. Zo hoeven er geen gaten in de ondersteuning te vallen, of problemen met overdracht plaats te vinden. Onder LeekerweideGroep vallen Leer-werkbedrijf IetsAnders, trainings- en opleidingsbureau BuroTOV, Logopedisch Expertisecentrum Logisch!, Leekerweide, VrijwilligersNH, expertise- en behandelscentrum ebc360, VrijetijdsbestedingNH en BuroFlo voor Wmo ondersteuning, jeugdzorg en begeleiding naar werk en het facilitair bedrijf Palito. 

Een interessante organisatie om eens te bezoeken. Zaterdag 17 maart is daartoe de kans! Een aanrader. LeekerweideGroep en haar labels zijn op verschillende plaatsen in Noord-Holland Noord te vinden. Kijk voor de bezoekadressen op www.leekerweidegroep.nl 

Reacties