Lijsttrekker Bart Nootebos
vrijdag 19 januari 2018

Bart Nootebos lijsttrekker PvdA/GroenLinks Stede Broec. Bart is nu wethouder voor PvdA/GroenLinks in het college van Stede Broec.

De leden zijn buitengewoon tevreden over zijn functioneren voor de gemeenschap in Stede Broec. Door hem kreeg het progressieve geluid in de gemeente Stede Broec de nodige aandacht. Nootebos opereert open, duidelijk en onafhankelijk. Hij staat dicht bij de burgers en wordt door inwoners, ondernemers en medebestuurders gewaardeerd.

PvdA/GroenLinks wil ook in de volgende periode graag deelnemen aan het college en Bart is daarbij onze kandidaat wethouder. Hij is ervaren, breed inzetbaar en wil zelf graag zijn werkzaamheden voortzetten. 

In de komende raadsperiode ligt - wat PvdA/GroenLinks betreft - de nadruk op het eerlijk delen van de welvaart, goede zorg voor wie dat nodig heeft, klimaatbeleid, ondersteuning van het sociale leven in Stede Broec door een eerlijk (lees uitlegbaar) subsidiebeleid. Voorts zijn de doorontwikkeling van het centrumgebied en de ontwikkeling van het nieuwe uitbreidingsplan Waterweide speerpunten.

Op korte termijn wordt de complete kandidatenlijst van PvdA/GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart gepubliceerd. Meer info: www.pvdagl-sb.nl

Reacties