Lijsttrekker Judith de Jong
dinsdag 23 januari 2018

Zij werd als lijsttrekker voorgedragen door een onafhankelijke kandidaatstellingscommissie. Naast De Jong werd de kandidatuur vastgesteld van Arnica Gortzak (2), Arnold Wegner (3), Koen Kluft (4), Thomas de Groot (5), Anne-Marie Meijer (6) en Richard Hagen (7).  

De kandidatenlijst van de PvdA-Hoorn bestaat in totaal uit 21 kandidaten. Deze lijst werd opgesteld op advies van een onafhankelijke kandidaatstellingscommissie. De partijleden besloten dit advies ongewijzigd over te nemen. 

Judith de Jong: "Ik voel mij bijzonder vereerd dat ik de lijst van de PvdA-Hoorn mag aanvoeren. De afgelopen jaren heeft de PvdA-Hoorn hard gewerkt: er kwam een veel ruimhartiger armoedebeleid en een sterke verbetering van de ondersteuning voor mensen met schulden. Werk stond centraal en er kwam meer aandacht voor erfgoed en monumenten. Daarnaast is Hoorn deze bestuursperiode voor het eerst sinds lange tijd weer uit de rode cijfers. Ons karwei is nog niet af. Samen bouwen we verder aan onze stad." 

Het bestuur van de PvdA-Hoorn vindt dat er met deze lijst een prachtige mix ontstaat van ervaring en nieuw enthousiasme, jongere en oudere kandidaten, mannen en vrouwen: "Dit team straalt energie en lef uit en is inhoudelijk sterk. Op naar een mooie verkiezingsuitslag."

Reacties