Meijerink Schoenen presenteert: de Joya Experience Dag
maandag 16 april 2018

Op de Joya Experience Dag bij Meijerink Schoenen op vrijdag 20 april, kunt u ze gratis uitproberen.  Joya Schoenen zijn een gepatenteerde, Zwitserse uitvinding. De extreem zachte en verende zool zorgt voor een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Ook bij het staan zorgen de schoenen voor flexibiliteit en actieve houding. En dus voor versterking van pezen en spieren. Joya schoenen zijn nog relatief onbekend in Nederland, maar al een groot succes in de landen om ons heen.

Aanbevolen door specialisten. Arno Meijerink, eigenaar van Meijerink Schoenen: “45 % van de mensen boven de 35 jaar heeft wel eens last van de rug, knieën of enkels. Vaak vanwege overbelasting door werk of gewicht; door een verkeerde houding of door leeftijdsongemakken als beginnende slijtage. Het advies van professionals: soepel lopen op een verende ondergrond stimuleert het genezingsproces. En helpt klachten te voorkomen. Joya schoenen worden daarom aanbevolen door medische specialisten.

Lopen is geloven! Arno: “Het gaat mij en mijn klanten maar om drie dingen. Zitten ze fijn? Staan ze lekker? Lopen ze comfortabel? Joya schoenen overtreffen elke verwachting. Lopen gaat als vanzelf! Dat ervaar je niet door er naar te kijken op een site: dat moet je voelen. Je gelooft het pas als je er op hebt rondgelopen. En dat kan dus! Gratis.” 

Joya Experience Dag. Op de Joya Experience Dag kunt u gratis en vrijblijvend ervaren hoe (letterlijk) rondlopen op Joya schoenen voelt. Er wordt een voetdrukmeting en loopanalyse uitgevoerd. Er is op de Experience Dag een specialist aanwezig die u alles kan vertellen over de werking van deze schoenen. U bent op vrijdag 20 april van harte welkom, van 10:00 – 16:00 uur bij Meijerink Schoenen, Nieuwsteeg 39 in Hoorn.

Reacties