NHN Business Award voor Karsten Travelstore
donderdag 06 december 2018

Met het prachtige gala en VIP diner sloten wij een geweldige periode af voor de organisatie en deelnemers. Er werd door de 10-koppige jury de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar alle deelnemende bedrijven. Bij het terugbrengen van de vele inschrijvingen naar een longlist en uiteindelijk een shortlist heeft de jury gelet op 6 criteria: Duurzaamheid, regionale betrokkenheid, vernieuwing, bedrijfsrisico, concurrentiepositie en inspiratie.

Daarnaast letten de juryleden ook op zaken als (sociaal)medewerkersbeleid, financiële gezondheid, (social)media en ondernemerschap in het algemeen en natuurlijk wordt er een punt gegeven voor de ontvangst en presentatie. Voor alle criteria wordt een rapportcijfer gegeven. In de categorie MKB Midden was Karsten Tenten de grote winnaar van de avond. Na maanden van voorbereiding sloten zij deze prachtige periode af met maar liefst 2 prijzen. De jury gaf hen de hoogste rapportcijfers op alle criteria en het publiek stemde hen met 1266 stemmen als een raket naar de eerste plaats. 

Dit familiebedrijf uit Zwaag heeft na de brand eerder dit jaar veel steun en sympathie ontvangen in de regio en scoorde op alle criteria hoog. Zij zijn een super innovatief bedrijf, waar het familiegevoel goed voelbaar is. De 6e editie van de NHN Business Awards zal plaats vinden op donderdag 28 november 2019, wederom in de Cultuurkoepel in Heiloo. Aanmelden om kans te maken op een van de Awards of het nomineren van jouw favoriete bedrijf kan vanaf medio april op www.nhn-businessawards.nl  

Reacties