Niet Schieten!
zaterdag 27 januari 2024

Reflecteren schijnt dat te heten. Maar het eiland maakt veel los. Een hilarische voorstelling over mannenvriendschap die doet denken aan The Hangover. De Mannen van niks zijn te zien op 1 februari in Hoorn.

De vriendschap blijkt vastgeroest in herkenbare patronen. Arend, de man van de drankbevoorrading en altijd op zoek naar bewondering. Maarten, de man van de constante selfies en de onnavolgbare filosofie. Erik, de man van de onstopbare creatieve invallen die voortdurend op zoek is naar de aandacht van leuke dames. Ze nemen elkaar continu de maat en als Erik dan ook nog eens ‘zomaar’ verdwijnt tijdens een avond stappen, komt de zaak flink op scherp te staan.
Door een subliem decor en schitterend beeldmateriaal van het eiland, waan je je tijdens deze voorstelling even op Terschelling. Maar wees voorbereid: hierna is niks meer hetzelfde.

Over Niet Schieten!
De mannen van Niet Schieten! zijn geen onbekenden uit het vak. In 1994 wonnen de mannen de tweede prijs in het Amsterdams Kleinkunst Festival en datzelfde jaar wonnen zij ook de Cameretten jury- en de publieksprijs. Dat was de aftrap van een groots avontuur voor Arend Edel, Erik Jobben en Maarten Hennis.

De voorstelling Mannen van niks is op 1 februari 2024 te zien in Schouwburg en Congrescentrum Het Park. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.hetpark.nl.

Foto: Jaap Reedijk

Reacties