Nieuw in Westfriesland; Micro Haar Pigmentatie
zondag 08 juli 2018

Toch bent u niet de enige die hiermee te maken heeft. Gaat een haartransplantatie u te ver of komt u daar niet voor in aanmerking, dan is Micro Haar Pigmentatie wellicht een uitstekend alternatief. Het is een behandelmethode voor als u last heeft van dunner wordend haar. Linda over de vele voordelen van deze, voor Westfriesland, nieuwe methode.

Wat is Micro Haar Pigmentatie? Door gebruik te maken van een verfijnde, niet chirurgische, techniek krijgt u een optische haarverdikking. Uw haardos lijkt voller en haarverlies valt minder op. Tijdens de behandeling worden er pigmenten aangebracht die natuurlijk ogen. Op uw hoofdhuid worden als het ware haarstoppels aangebracht met de gekleurde pigmenten. De kleur van het pigment wordt afgestemd op uw eigen haarkleur of kan aangepast worden aan uw eigen wensen. Linda heeft ook een eigen praktijk in de Letse hoofdstad Riga.

En beschikt over jarenlange ervaring waar het gaat om Micro Pigmentatie. Zij is enthousiaste over deze methode. ‘De behandeling is vrijwel pijnloos’, legt Linda uit. ‘Daarnaast kan een behandeling bij verschillende vormen van haaruitval toegepast worden. Zowel bij het allereerste begin van haarverlies, maar ook inhammen en volledige kaalheid kunnen behandeld worden. De behandeling wordt uitgevoerd volgens een verfijnde techniek die speciaal werd ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid, daarmee is de methode ook geschikt voor het camoufleren van littekens.

Een ander voordeel is dat de behandeling, in vergelijking met een haartransplantatie, financieel gezien een stuk aantrekkelijker is. Weten wat Micro Haar Pigmentatie voor u kan betekenen, mail of WhatsApp dan uw wensen naar Linda. En doe er gelijk een foto bij, zodat zij geheel vrijblijvend een kosten indicatie voor u kan opstellen. De behandelingen vinden plaats bij Salon SanaDerm, Geldelozeweg 31, Hoorn. Telefoon: 0229-206422. E-mail: perfectscalpline@gmail.com WhatsApp: 0037 1 29 268 290.

Reacties