Nieuw in Zwaag, Trimsalon Mima
maandag 12 maart 2018

Tien jaar geleden volgde Miranda de hondentrim opleiding met veel plezier. Ze werkte op verschillende plekken. Toen de kinderen werden geboren werd een vervolg even uitgesteld. Eind vorig jaar besloot ze echter haar ‘oude’ beroep weer op te pakken. Er is een aparte unit geplaatst waar een compleet nieuwe trimsalon is ingericht.

In de trimsalon is alles aanwezig om de verschillende trimbehandelingen in een ontspannen sfeer te kunnen uitvoeren. ‘Voor dat we aan de behandeling beginnen, leg ik aan de klant uit wat nodig is om de hond weer in een optimale conditie te brengen’, vertelt Miranda. ‘Ook de tarieven worden daarbij besproken. En mocht een behandeling toch anders worden, wordt er altijd vooraf even gebeld.’

‘Daarna laat de klant de hond achter en kan ik aan de behandeling beginnen,’ vervolgt Miranda. ‘Belangrijk daarbij is dat ik het tempo van de hond volg. Gewoon een kwestie van even de tijd nemen. De hond krijgt alle ruimte om zich op z’n gemak te gaan voelen. Op die manier werkt de hond ook veel beter mee.’
Naast het trimvak is Miranda ook bezig om zich als gedragstherapeut verder te specialiseren. Deze vaardigheden past ze ook gelijk toe in haar trimsalon. Alle honden zijn hier verder van harte welkom.

Trimsalon Mima werkt altijd op afspraak en als de hond klaar is ontvangt u een telefoontje. U vindt de trimsalon aan de Dorpsweg 128a in Zwaag, tel. 06-55585892. Parkeren kunt u op het eigen terrein van autobedrijf Van der Meij. Graag tot ziens! Op de foto Miranda in haar nieuwe trimsalon.

Reacties