Nieuwe EHBO-vereniging in Hoorn
zaterdag 08 juni 2019

Het doel is zoveel mogelijk mensen te interesseren voor een EHBO-cursus bij de vereniging zodat zij na het behalen van het diploma waar nodig hulp kunnen verlenen, hetzij thuis, hetzij op straat of bij evenementen in Hoorn.

In oktober wordt gestart met een nieuwe cursus voor beginners, maar heeft u al een geldig EHBO-diploma dan kunt u bij de nieuwe vereniging ook terecht voor de benodigde herhalingslessen. De lessen worden gegeven in Basisschool de Rank, Opgang 3, Zwaag. De kosten voor een beginnerscursus bedragen € 185,00.
Voor de benodigde zes herhalingslessen om het diploma geldig te houden betaalt u een contributie van € 40,00 per jaar voor het lidmaatschap van de vereniging. Heel vaak worden kosten voor een opleiding of cursus vergoed door uw zorgverzekering als u aanvullend verzekerd bent en soms ook door werkgevers.

U kunt zich nu al opgeven voor een cursus of aanmelden als lid door het invullen van een inschrijfformulier op de website: http://ehbo-westfrieshoorn.nl/ Ook kunnen wij EHBO-ers leveren bij evenementen. Zie onze website onder hulpverlening. Voor informatie kunt u mailen met de secretaris van de vereniging: Yvonne Vulhop, secretaris.ehbowestfrieshoorn@ziggo.nl   

Reacties