Nieuwe EHBO-vereniging in Hoorn
maandag 02 september 2019

Het doel is zoveel mogelijk mensen te interesseren voor een EHBO-cursus bij de vereniging zodat zij na het behalen van het diploma waar nodig hulp kunnen verlenen, hetzij thuis, hetzij op straat of bij evenementen in Hoorn.

Op 3 oktober aanstaande wordt gestart met een nieuwe cursus voor beginners, maar heeft u al een geldig EHBO-diploma dan kunt u bij de nieuwe vereniging ook terecht voor de benodigde herhalingslessen. De lessen worden gegeven in Basisschool de Rank, Opgang 3, Zwaag. De kosten voor een beginnerscursus bedragen € 185,00.
Voor de benodigde zes herhalingslessen om het diploma geldig te houden betaalt u een contributie van
€ 40,00 per jaar voor het lidmaatschap van de vereniging. Heel vaak worden kosten voor een opleiding of cursus vergoed door uw zorgverzekering als u aanvullend verzekerd bent en soms ook door werkgevers.

U kunt zich nu al opgeven voor een cursus of aanmelden als lid door het invullen van een inschrijfformulier op de website: http://ehbo-westfrieshoorn.nl. Voor informatie kunt u mailen met de secretaris van de vereniging: Yvonne Vulhop, secretaris.ehbowestfrieshoorn@ziggo.nl. Ook kunnen wij EHBO-ers leveren bij evenementen. Zie onze website onder hulpverlening.

Reacties