Nieuwe naam, vertrouwde service
zaterdag 24 februari 2024

Het team van gepassioneerde fietsliefhebbers bij Bike Totaal Nan staat klaar om klanten te voorzien van hoogwaardige service en kwaliteit, een reputatie die door de jaren heen is opgebouwd. Met een focus op het vinden van passende oplossingen en het omarmen van uitdagingen, streven ze ernaar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Als onderdeel van de vernieuwing introduceert Bike Totaal Nan verschillende fietspassen en een uitgebreid garantiepakket, waarbij elke nieuwe fietsaankoop wordt beloond met een gratis passende fietspas. Bovendien staat binnenkort een volledig ontzorgingspakket op het programma, om klanten nog meer gemak en gemoedsrust te bieden.

Evenementen
Ter gelegenheid van het aankomende fietsseizoen organiseert Bike Totaal Nan verschillende evenementen, waaronder een inspirerende lezing door Joost Reus op zaterdag 2 maart. Joost zal zijn avontuurlijke fietsreis van meer dan 25.000 km door 20 landen delen, een bron van inspiratie voor iedereen die droomt van een fietsvakantie.

Op dezelfde dag zal AnneMarie Wiering van The Travel Club aanwezig zijn om persoonlijk reisadvies te bieden, zodat klanten hun eigen onvergetelijke reiservaringen kunnen plannen.
Daarnaast staat op zaterdag 20 april een 'Lifestyle' dag gepland in samenwerking met Huisgemaeckt, waar klanten verschillende fietsen kunnen testen en kunnen genieten van kookdemonstraties en meer.
Het team van Bike Totaal Nan kijkt ernaar uit om klanten te verwelkomen in hun prachtig vernieuwde winkel en nodigt iedereen uit om langs te komen en de nieuwe look te ontdekken.

Bike Totaal Nan, Zesstedenweg 287 in Grootebroek, T. 0228-522070, www.biketotaalnan.nl 

Reacties