Nog meer dan 125 shows in Het Park
dinsdag 11 februari 2020

Ook de komende maanden biedt Het Park voor elk wat wils: van spetterende optredens van 3JS, OG3NE en Frans Bauer tot feelgood-shows zoals ‘Verliefd op Ibiza’ en ‘Opvliegers 5’, voor een gezellige avond met vriendinnen.

Toneelliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de Grand Dame van het Nederlandse Toneel Anne Wil Blankers die samen met toneelgrootheid Hans Croiset op het toneel staat in ‘Het Oog van de Storm’ of bij klassiekers als ‘The Great Gatsby’ en ‘De Aanslag’. Introdans komt met ‘ICOON’ met een aantal topchoreografieën uit de moderne dans terwijl ISH en de Junior Company met het sprookjesachtige ‘GRIMM’ een hiphop-balletvoorstelling voor het hele gezin brengen. Valt het weer buiten nog een beetje tegen? Dan kunt u zich lekker warm lachen bij de Koning van de Lach Jon van Eerd of één van de andere topcabaretiers die de komende tijd in Het Park te vinden zijn zoals Roué Verveer en Ali B.

Feest voor de kinderen
Het Park verwelkomt alle kinderen van West-Friesland graag bij de leukste kindervoorstellingen waarbij er voorafgaande in de foyer o.a. geschminkt, geknutseld en gekleurd kan worden. Ook voor het hele gezin is het theater dé plek om een heerlijke middag of avond door te brengen zoals bijvoorbeeld bij ‘Annie de Musical’ of bij ‘Brugklas de Musical’.

Nieuwe shows en extra bijgeboekt
“We kunnen alvast verklappen dat de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ met Martijn Fischer naar Hoorn komt. Maar ook voor dit seizoen zijn er nog fantastische bijboekingen zoals de interactieve familievoorstelling van André Kuipers en Sander Koenen”, aldus directeur Roel Vente. Wegens groot succes zijn er voor het komend voorjaar nog een aantal shows bijgeboekt: voor o.a. Johnny de Mol, ‘Checkpoint Theater’ en Henk Poort gaat de kaartverkoop hard!

Blijf op de hoogte
Is een show toch uitverkocht? Natuurlijk kunt u zich altijd op de wachtlijst laten plaatsen door contact op te nemen met de servicebalie via 0229-291000 of servicebalie@hetpark.nl. Daarnaast wordt met regelmaat de Facebook- en Instagrampagina van Het Park gebruikt om last-minute vrijgekomen plaatsen aan te kondigen en bent u via de nieuwsbrief altijd direct op de hoogte van theaternieuws en bijgeboekte voorstellingen.

Reacties