Nog meer dan 125 shows in Het Park
woensdag 06 februari 2019

Van grote namen zoals Thomas Acda, René Froger, DI-RECT en Tineke Schouten tot aan de unieke voorstelling Faulty Towers: The Dining Experience (gebaseerd op de tv-hit met John Cleese). Wegens succes zijn er ook extra shows bijgeboekt van Arjen Lubach, Edwin Evers Band, Ashton Brothers en de musical Evita.

Shows voor het nieuwe seizoen in de verkoop

Geen kaarten kunnen bemachtigen voor Patrick Laureij, Daniel Arends of Bert Visscher dit seizoen? Deze shows zijn al enige tijd uitverkocht, maar wie er op tijd bij is, kan ze volgend theaterseizoen alsnog zien in Het Park. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is inmiddels gestart. “Ook kunnen we alvast verklappen dat OG3NE met hun nieuwe theatertour naar Hoorn komt. Daarnaast zijn we bezig met nog een aantal grote namen voor volgend seizoen, waar ik helaas nog niets over kan zeggen”, aldus directeur Roel Vente.

Succesvolle shows bijgeboekt

Is een show toch uitverkocht? Natuurlijk kunt u zich altijd op de wachtlijst laten plaatsen door contact op te nemen met de servicebalie. Daarnaast wordt geregeld de Facebookpagina van Het Park gebruikt om last-minute plaatsen aan te kunnen kondigen.

Reacties