Open Dag bij DamesFit gemist
zaterdag 07 september 2019

Kom een kijkje nemen bij de leukste en gezelligste damessportschool in deze regio! “Sporten moet leuk zijn zodat je het kunt blijven volhouden”, aldus Trix van DamesFit.

Juist doordat de circuittrainingen slechts 30 minuten duren en afwisselend zijn houden onze dames het vol en worden er resultaten geboekt. We doen dit met gezellig actieve muziek en na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee.

September is de ideale tijd om (opnieuw) gaan sporten. Dan hebben we nl. nog 3 maanden tot de kerst om aan ons lichaam te werken. De combinatie van regelmatig sporten en verantwoord eten zorgt absoluut voor een fitter en strakker lichaam. Een voedingsdeskundige kan onze dames begeleiden en de fysiotherapeute is regelmatig aanwezig.

Tijdens de inschrijving gedurende de open dagen betaalt de klant geen inschrijfkosten. We doen verder geen korte acties, onze maandtarieven zijn concurrerend en sporten moet je gewoon langere tijd doen om resultaat te bereiken en te behouden. Regelmatig sporten is o.a. goed voor je hart, bloedvaten en botdichtheid. Spiermassa opbouwen zorgt voor een hogere vetverbranding, soepeler worden en afvallen. Dat is niet in een paar weken gebeurt, dus kom van de bank en neem een kijkje in onze sportschool!”

Meer informatie: DamesFit Hoorn, De Oude Veiling 20A, Zwaag, T. 06-81241677 www.damesfit.nl, info@damesfit.nl 

Reacties