Open dag bij Mobilito
donderdag 10 januari 2019

En dat alles in slechts een half uur zodat je genoeg tijd over hebt voor andere activiteiten? Kom dan langs op de Open dag van Mobilito op zondag 13 januari 2019 en vraag naar de Cardio circuit lessen. Je kunt je dan ook gratis inschrijven en de maand januari sport je verder gratis.

Boxing work-out. Verbeter je fitheid in een intensieve work-out, waarin elementen van de bokssport worden afgewisseld met conditionele en krachtonderdelen. Je uithoudingsvermogen krijgt een positieve boost en je zelfvertrouwen neemt toe. Tijden: Dinsdagavond om 19.00 uur.  Woensdagavond om 21.00 uur.

Carmen Koedood, wereldkampioen handbike. Tijdens de open dag zal meervoudig wereldkampioen handbike Carmen Koedood aanwezig zijn en een presentatie verzorgen over haar sport. Daarna bestaat de mogelijkheid om te biken tegen de wereldkampioen in een onderlinge wedstrijd. Als je altijd al eens hebt willen racen tegen een echte wereldkampioen dan is daar nu je kans, kom langs op de open dag! Sportcentrum Mobilito vind je op de Boekert 10 in Oosterblokker, tel. 0229-211353.

Reacties