Open Dag Tennisvereniging Juliana
vrijdag 12 april 2019

Limonade tennis in april en mei, “alle kinderen zijn welkom”. Maak kennis met tennis. Wat gaan we doen: we doen balspelletjes met en zonder racket, we gaan rally’s spelen en nog veel meer leuks. Het wordt een feestje voor iedereen. 

Wij zorgen voor rackets en andere materialen. We vragen je om gymschoenen aan te doen zonder grof profiel. HLTV Juliana is een gezellige tennisclub met een lange, rijke historie. Juliana is de oudste tennisvereniging in Hoorn en wordt gerund door en voor onze leden. Wedstrijdtennis op hoog niveau en gezelligheid gaan bij onze vereniging hand in hand. De vereniging heeft 8 gravelbanen, een ruime, gezellige kantine en een zonnig terras. 

Een jeugdlidmaatschap tot 12 jaar kost € 60,- per jaar en de kosten voor training zijn € 15,- per maand. De tennislessen worden gegeven op woensdag en donderdagmiddagen. 


Limonadetennis 


Vanaf 17 april organiseren we op 6 woensdagen in april en mei tussen 15 en 16 uur limonadetennis voor alle kinderen van de basisscholen. Deelname is gratis. Veel schoolklassen hebben afgelopen weken ons park bezocht tijdens de gymles. Mede dankzij prachtig weer hebben de kinderen enorm genoten. Wat houdt je nog tegen? Bezoek onze Open Dag of neem deel aan limonadetennis en probeer deze prachtige sport eens uit! 
HLTV Juliana is te vinden op de Blauwe Berg te Hoorn ( tussen de atletiekbaan en het Van der Valk hotel). Voor meer informatie kunt u ons ( janseneric89@gmail.com) en onze tennisschool (info@vangelderentennisacademy.nl) bereiken via de mail of via onze websites. www.hltvjuliana.nl of www.tennisschooldekloek.nl

Reacties