Open dag Uitvaartcentrum & Crematorium Hoorn
dinsdag 11 april 2023

Dat kan, want het crematorium in Hoorn organiseert op zondag 16 april een open dag. Van 11.00 tot 16.00 uur is er gelegenheid om rond te kijken in alle ruimtes, zelfs bij de oven.

Als zelfstandig ondernemer in regio Hoorn ben ik niet gebonden aan een locatie, maar kom ik wel regelmatig in dit crematorium. Het is immers het enige uitvaartcentrum in de omgeving waar alles onder 1 dak is voor een opbaring, condoleance en afscheid.

Een vrij nieuwe ruimte is bijvoorbeeld de huiskamer, waar men in een sfeervolle en warm ingerichte ruimte afscheid kan nemen. Deze wijze van afscheid nemen, vaak in een iets kleinere kring, is door de jaren steeds populairder geworden.
Ook zijn de mogelijkheden door recente ontwikkelingen in dit crematorium enorm verbeterd. Er is steeds meer mogelijk. Tegelijkertijd is er hard gewerkt aan de gastvrijheid en is dat in de dagelijkse dienstverlening zeker terug te zien.
Voor mij zijn al die verbeteringen én de goede mogelijkheden voor een afscheid in kleine kring een uitstekende reden om aanwezig te zijn op de open dag op 16 april. Ik zal u daar te woord staan om u te informeren hoe ik een afscheid voor u kan regelen in dit crematorium. Ook kan ik u rondleiden door de verschillende ruimtes met advies en tips. Wilt u zeker zijn van een rondleiding, dan kunt u het beste even bellen van tevoren via 06-55397588.

Liever zelf rondkijken? Dat kan natuurlijk ook. Loopt u dan gerust ook even langs mijn kraampje, waar u informatie kunt krijgen, een wensenboekje of visitekaartje kunt meenemen en u een indruk kunt krijgen van mijn dienstverlening.

Open dag Crematorium Hoorn, 16 april 2023 11.00 tot 16.00 uur aan de Berkhouterweg 26.

Reacties