Oranje Buiten valt in de prijzen
woensdag 15 september 2021

Deze prachtige accommodatie van Oranje Buiten is op plek 47 geëindigd in de Terrassen Top 100 van Misset Horeca! Arnoud Ruiter (eigenaar) en natuurlijk zijn medewerkers zijn hier uiteraard heel trots op. Een betere promotie is er niet!

Strandpaviljoen aan het Markermeer
Oranje Buiten, één van de mooiste locaties aan het water en dichtbij de binnenstad, is een heerlijke plek voor iedereen. Zoek je strand, of water? Zoek je een plek waar je heerlijk onbedwongen kan genieten van heerlijke hapjes, wijnen, bieren of gerechten? Dan is Oranje Buiten “the place to be”. Arnoud had nooit gedacht dat er zoiets moois zou groeien uit het idee om een stuk braakliggend grond te verbouwen tot iets aantrekkelijks. Hij is ontzettend blij en dankbaar met alle gasten en medewerkers die hem elke dag weer voldoening en blijdschap geven.

Op 27 september aanstaande zal Oranje Buiten vanaf 17.00 uur gesloten zijn om deze fantastische 47e plek te gaan vieren met elkaar. Oranje Buiten wil graag iedereen bedanken voor het bezoek van het afgelopen jaar en hoopt u ook in het naseizoen te mogen ontvangen.
Strandpaviljoen Oranje Buiten, Schelphoek 4 in Hoorn, T. 0229-211478.
info@oranje-buiten.nl / www.oranje-buiten.nl

Reacties