Pop in de kerk; Join’s Meeting
zaterdag 19 november 2022

De leden uit onder andere Wieringermeer, Wieringen, Medemblik en Enkhuizen treden al 48 jaar op tussen Texel en Amsterdam. In kerken, Paradiso in Amsterdam, Haarlem en nu ook in Venhuizen.

Het repertoire van het koor met eigen combo is zeer uitgebreid en is zowel Engels als Nederlandstalig. Zo staan er popklassiekers op het repertoire maar ook populaire nummers van nu. Muziek verbindt en inspireert mensen. En dat doet het 50 leden tellende koor Join’s Meeting met aandacht voor podiumpresentatie zowel meerstemmig als meertalig. Ze zijn begonnen als een interkerkelijk koor en nu doorgegroeid tot een koor dat zijn stem tot ver buiten de kerken laat horen. Met zuiverheid en uitstraling maakt het koor van haar optreden een show met vaak uitdagende choreografieën. Dirigent Ymke Dalenberg zorgt voor de begeleiding, samen met het enthousiaste combo met piano, drum, basgitaar en gitaar.

Join’s Meeting, 27 november in De Triangel/N.H. Kerk Venhuizen, Kerkweg 113. Aanvang 15.30 uur. Toegang is € 12,50 incl. consumptie. www.triangel-venhuizen.nl 

Reacties