Reünie van de St. Jozefschool
dinsdag 11 juni 2019

Grote terugkom reünie voor alle oud leerlingen van de RK St. Jozefschool aan het Achterom in Hoorn. Toegang is vrij, u hoeft zich niet van te voren aan te melden. Een kwart eeuw nadat de voormalige Sint Jozefschool aan het achterom haar deuren definitief had gesloten in 1984, hadden 5 oud-leerlingen in 2009 het idee om een grote reünie te houden tijdens de Hoornse stadfeesten in Huis Verloren.

Op deze gedenkwaardige reünie dag in 2009 kwamen ruim 800 oud-leerlingen uit alle windstreken bijeen om samen met hun oud klasgenoten terug te kijken op hun schooljaren  uit hun jeugd. Bij de toenmalige organisatie komen nog regelmatig verzoeken binnen om zoiets weer te organiseren. In 2020 is het ook 100 jaar geleden dat deze school is gebouwd, en vele oud leerlingen bewaren nog steeds goede herinneringen aan dit gebouw met zijn bijzondere gangen trappen en tegelplateus.

Dit jaar  doen we het dus weer dunnetjes over, de reünie op de openingsavond van de Hoornse Stadsfeesten. Alle oud-leerlingen zijn deze dag van harte uitgenodigd om elkaar weer eens te ontmoeten. Wij als organisatie zullen de oude klassenfoto’s die we nog van de vorige reünie hebben tentoonstellen en hopen dat onze oud klasgenoten zelf ook foto’s van de vorige reünie zullen mee brengen. De reünie start om 17.00 uur en zal de hele avond voortduren. We hopen dat vele oud-leerlingen  op deze dag aanwezig kunnen zijn. Infomatie, Kees de Greeuw, keesdegreeuw60@gmail.com

Reacties