Schuif ’s aan in Opmeer
zaterdag 10 maart 2018

Mensen die wel eens bij iemand aan willen schuiven of mee willen eten of graag voor iemand zouden willen koken zijn allen welkom. U kunt zich aanmelden bij onderstaande adressen. Er is geen leeftijdsgrens aan verbonden. Dus ben je het alleen eten zat, kom dan langs…

“Schuif ’s aan “ probeert mensen, jong en oud, samen aan tafel te krijgen. Samen eten is gezellig, lekker en leuk. Het nieuwe blok van 4 weken gaat binnenkort van start. U kookt of schuift aan gedurende vier weken, een keer per week . We hebben hiervoor zowel gasten en gastgezinnen nodig!! U kookt voor iemand bij u thuis of u schuift bij iemand aan. Het gaat om 1 of 2 gasten. Er zijn blokken van 4 weken. 2 voor de zomer en 2 na de zomer. Het volgende blok van 4 weken begint in maart. 

U kunt zich hiervoor nog opgeven zowel als gast als of als gastgezin. De mensen die het doen of gedaan hebben zijn erg enthousiast. Stap over een drempel heen en ga lekker bij iemand eten of maak een maaltijd voor iemand. Het gaat om de gezelligheid en niet om culinaire hoogstandjes. U kunt u aanmelden bij: Elly van Kempen tel. 06-13437189 of Francien Oud tel. 06-10578370. 

Reacties