Shop voordelige baby- en kinderkleding
vrijdag 18 augustus 2023

Proef de feestelijke sfeer in de gezellige binnenstad en scoor de beste koopjes. Het grootste voordeel voor de allerkleinsten vind je natuurlijk op de marktkraam van Baby Plus. Van 7:00 uur – 17:00 uur zijn we te vinden op ons oude en vertrouwde plekje, t.h.v. Kleine Noord 45-47. Kom je ook gezellig langs? Wees er op tijd bij om de beste aanbiedingen te scoren, want OP=OP.

Laat je verrassen door alle babybuitenkansjes die we te bieden hebben en doe de beste vondsten op onze kraam. Van de laatste SALE-items met héél veel korting tot aan speciaal geselecteerde deals. Wist je dat we enkele collecties zelfs speciaal voor Lappendag hebben ingekocht? Zo vind je bijvoorbeeld ook stijlvolle baby-en kinderkleding van Little Dutch! Ontdek de zachte stoffen, trendy kleuren, schattige prints en lieve illustraties. Er zijn verschillende maten op onze goed gevulde marktkraam te vinden, zolang de voorraad strekt… Dus mis het niet en kom op tijd om verzekerd te zijn van jouw favoriete baby- en kinder musthaves!

Graaien, rondneuzen, struinen en… shoppen met flinke korting! Wij hebben er al ontzettend veel zin in! Klinkt dit ook als een geslaagde Lappendag voor jou? Breng dan een bezoek aan onze kraam en slag je slag. Voor meer Baby Plus en onze digitale marktkraam bezoek je babyplus.nl

Reacties