Slagerij Paul van Dam, 16-jarig jubileum in Hoorn
zondag 06 januari 2019

In de maand januari viert het bedrijf namelijk de start van de slagerij. En dit jaar is het een bijzondere editie, want de slagerij bestaat precies vijftien jaar. En natuurlijk wordt het jubileum samen met de klanten gevierd en zijn er diverse speciale aanbiedingen in de slagerij. Zie hiervoor de advertentie in deze krant.

Er waren roerige tijden, een crisis en gelukkig ook vele mooie momenten in het 16-jarig bestaan van slagerij Paul van Dam. ‘Voor wie de situatie kent, is het toch een beetje topsport wat we hier bedrijven,’ meent de immer goed gemutste Paul van Dam. ‘Door alle veranderingen in het winkelcentrum is onze locatie niet echt ideaal te noemen. Maar door te blijven geloven in een goede afloop, hebben we als team toch iets moois neergezet. En onze klanten weten dat ook te waarderen.’

‘Als ambachtelijke slager probeer je elke dag het verschil te maken,’ vervolgt Paul. ‘Een goed én verantwoord stukje vlees voor een scherpe prijs, daar draait het hier om. En omdat we al jaren met vaste leveranciers en mestbedrijven werken, weten we waar ons vlees vandaan komt. Plekken waar het dierenwelzijn goed in de gaten wordt gehouden en diervriendelijke methodes worden nageleefd. Daar hebben we geen dure duurzaamheids- of biologische keurmerken voor nodig. Het is eerlijk vlees voor een eerlijke prijs.’ 
Slagerij Paul van Dam gaat zeker door op de ingeslagen weg. Met een scala aan producten variërend van eigen gemaakte broodjes en salades, kant-en-klare maaltijden en natuurlijk de heerlijkste vleessoorten. Daarnaast staat er elke vrijdag en zaterdag de versmarkt voor de deur, waar dagverse en vele regionale producten worden aangeboden. Een gezamenlijk initiatief dat steeds meer klanten trekt met o.a. groenten en fruit, noten en kaas en ambachtelijk gebakken brood.

En parkeren kan hier gratis en voor de deur. ‘Een kwestie van aan de weg blijven timmeren’, meent Paul. Een positieve insteek blijft ook voor het jaar 2019 zeker van kracht. ‘De ontwikkelingen voor dit deel van het winkelcentrum gaan de goede kant op. En ook voor het nieuwe jaar blijft ons motto; ‘de massa maakt de kassa’. Ofwel vlees van een uitstekende kwaliteit voor een lage prijs. Gewoon omdat we ons daarbij prettig voelen…’Meer weten? Slagerij Paul van Dam vindt u in winkelcentrum De Huesmolen 75a in Hoorn. Tel. 0229-233542.

Reacties