Start het nieuwe jaar met Yoga
donderdag 09 januari 2020

Yoga helpt je lichaam en geest jong, ontspannen en gezond te houden. Het maakt je weerbaarder tegen de dagelijkse drukte en helpt je de uitdagingen van het leven met nieuwe energie vanuit ontspanning aan te gaan. Bij yoga gaat het niet om het resultaat maar om wat je onderweg tegenkomt. Het is bij uitstek geschikt voor iedereen: jong, oud, zwaar, licht, lenig, stram, getraind of ongetraind, we bieden de oefeningen aangepast aan op ieder zijn eigen niveau. Yoga is goed voor: Ontspanning - Geheugen - Balans - Concentratie - Nachtrust - Antidepressie - Gewrichten - Botten - Spieren - Bindweefsel - Zenuwstelstel - Klierstelsel - Spijsvertering -Bloedsomloop. 

Yoga op de stoel 
Om iedereen de mogelijkheid te geven yoga te beoefenen, is er een aangepaste yoga les, waarbij we veel oefeningen op een stoel doen. 


Mindful yoga 
Een zachte vorm van yoga, waarbij de nadruk ligt op ervaren wat er gebeurt in je lichaam en geest in het hier en nu. Kijk op de site voor de www.yogaleshoorn.nl voor onze lestijden en andere activiteiten zoals ons jaarlijks Detox Yoga weekend eind Maart 2020. Of bel voor info: 0622802098. 

Reacties