Supergezellige Najaarsmarkt
vrijdag 15 september 2023

Veel leuks & lekkers
Op deze Najaarsmarkt zijn diverse acties georganiseerd. Zo komt er een ballonnenclown die de mooiste creaties kan maken voor de kinderen. De kinderen kunnen zich ook laten schminken waarbij je natuurlijk zelf kunt aangeven wat je wilt worden. Word jij een tijger of een prinses? Alles is mogelijk. Wil je tijdens de markt lekker wat eten? Kom dan proeven bij de lokale winkeliers of geniet op het plein van de foodtrucks met overheerlijke versnaperingen: wat dacht u van saté, broodje hamburger, hotdogs of heerlijke poffertjes en wafels. Voor de kinderen is er ook nog suikerspin & popcorn.

Gedurende de gehele dag zal er ook muziek aanwezig zijn door diverse koren, waaronder het Hazeskoor NH, Pop4You Drechterland en Acapellagroep Like This. Zij maken deze dag tot een feestje. Dit maakt het bezoeken van de markt nog gezelliger.
Voor de kinderen die wel van een sprongetje wagen houden staat er deze markt een grote bungy jump. Komen jullie ook springen?

Veel leuke acties
De kramen die op deze Najaarsmarkt staan zullen gevuld zijn met onder andere advies over CBD-olie, cadeauartikelen, woonaccessoires, tassen, baby-artikelen, dameskleding, koffie van eigen branderij, snoep, puzzels, en voor heerlijke huisgeuren bent u op deze markt ook aan het juiste adres. Er zal ook een mooie demonstratie komen van een creatieve artist welke ter plekke mooie schilderijen kan maken. Kortom te veel om op te noemen. Komt u gezellig een kijkje nemen op de markt?
Ook de winkeliers van winkelcentrum Reigerspassage zorgen tijdens deze markt dat er meerdere leuke acties zijn in de winkels.
Langs deze weg wil de organisatie extra dank uitspreken voor de hulp van zowel de winkeliers van Reigerspassage en de vrijwilligers die deze dag mogelijk maken en ervoor zorgen dat iedereen rustig en relaxed de Najaarsmarkt kan bezoeken.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 23 september vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Let op, komt u met de auto dan is het parkeren met de blauwe schijf. Woont u vlak bij het winkelcentrum kom dan op de fiets! Zet de volgende markt alvast in je agenda; de Wintermarkt is op 2 december 2023. Zie ook; facebook.com/reigerspassage/ en facebooksite: Najaarsmarkt Hoogkarspel 23 September 2023. 

Reacties