Talenten Theater, samen theater maken
maandag 13 september 2021

Hoe hou je je als soort van opgroeiende jongere (jong volwassen) staande in een wereld waarin alles sneller lijkt te gaan, je je moet aanpassen aan nieuwe omstandigheden en je dagelijks prestatie druk ervaren op oa school? Dan is het belangrijk dat je je eigen kracht leert kennen, dat je geholpen wordt om je (zelf-)vertrouwen op te bouwen en je in alle vrijheid, maar met begeleiding je eigen passies en talenten kunt ontdekken.

Leren kiezen
Leren kiezen is een vak en lukt beter als je goed in contact bent met wie je bent en je gevoel. Binnen onze theaterschool geven we verschillende theaterdisciplines die allemaal in dienst staan ​​van je eigen ontwikkeling. Bij spel leer je verschillende rollen te spelen, je leert je verschillende emoties kennen, en hoe je die kleiner en groter kunt maken. Door 'anderen te spelen' leer je je in te leven in anderen.


Laat jezelf horen
Met een team professionele vakkrachten op dans, spel en zang geven we theaterlessen waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Je wordt uitgenodigd meer te durven, in je lef te stappen, je faalangst kleiner te maken (of achter je te laten), je fantasie te gebruiken en samen met anderen je creatieve kracht te ontwikkelen en in te zetten.

Kom jij dat ook ontdekken?
En wat je er automatisch bij krijgt, zijn nieuwe vriendschappen voor het leven! Vriendschappen in een theaterschool waar je jezelf mag zijn, en waar je wordt omarmd, door de andere leerlingen en door het team.

Proeflesdagen
We zien uit je te ontmoeten bij onze gratis proeflesdagen in september. Of in de eerste lesweken. Je mag een aantal minder op één dag proberen en ervaren van het iets voor je is, dat je meteen ergens aan vast zit. Ben je ergens tussen de 5 en 18 jaar? Dan hebben we een mooie creatieve ontwikkelplek voor jou!
Tot ziens op het Talenten Theater.
www.talententheater.nl / Inschrijven voor een gratis proefles via info@talententheater.nl

Reacties