Theaterkerk Wadway; nieuw programma
zaterdag 17 juli 2021

Opnieuw een breed palet aan spraakmakende producties van jonge en de meer bekende theatermakers; van Leids Cabaretfestival winnares 2020 Lisa Osterman tot theatergroep Het Volk en alles wat daartussen zit. Alvast een paar bijzondere voorstellingen boeken? Het kan vanaf heden via de website van theaterkerk Wadway.

Nieuwe voorstellingen

Zo is er toneel met de nieuwe voorstellingen Het Volk, George en Eran, Helmert Woudenberg en Diederik van Vleuten. Muziektheater en theaterconcerten worden steeds populairder in Wadway. Om die reden wordt groots uitgepakt met o.a. Boris van der Ham, Theo Nijland, Alex Roeka, Fado Mundo en VanWyck. Bijzonder is de muziekavond met Ernst Jansz in concert en met trompettist Eric Vloeimans en Will Holshouser. Uiteraard in Wadway weer veel aandacht voor cabaret en kleinkunst. U kunt kennis maken met alle nieuwe talenten van grote festivals als Camaretten en het Amsterdams Kleinkunst festival, maar ook van nieuwe voorstellingen van onder andere Glodi Lunungu, Rosa da Silva en Daphne Gakes. Cabaretier Sjaak Bral zal 2021 uitzwaaien met zijn oudejaarsconference. En ook Youp van ’t Hek komt langs maar of hiervoor nog kaarten zijn leest u op de website.

De allerkleinsten
Natuurlijk vergeet Wadway de kleinsten niet. Voor hen en de hele familie zijn er heerlijke voorstellingen met o.a. Annabel Snottebel en Goochelaar Jan.

Aarzel niet het hele programma door te lopen op de website en uw avondjes uit in Wadway alvast te reserveren. Vanaf heden is het programma te zien op de website. Hier ook meer over de corona-regels van dit moment: www.theaterkerkwadway.nl

Reacties