Theaterweekend Wadway
donderdag 10 januari 2019

Op zaterdag 26 januari 2019 komt daarom Greg Shapiro met zijn voorstelling ‘The Madness of King Donald’ naar Wadway. Het is special/Stand-Up Comedy/Cabaret. Aanvang 20.30 uur. Greg Sapiro groet de 45ste en mogelijk laatste president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump. Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel Trump. The Madness of King Donald is een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie. Elke show biedt het publiek de kans om vragen te stellen aan de president.

As ‘The Original Fake Trump’ Shapiro remains committed tot giving more press conferences than the actual Trump. De voorstelling is het Engels/Nederlands. Aarzel niet en kom in dit theaterweekend genieten van een geweldige performer in de intieme ambiance van uw eigen Theaterkerk Wadway.

Ps. Altijd al nieuwsgierig geweest wat er allemaal moet gebeuren voordat u ’s avonds van een voorstelling kunt genieten? Vanaf 14.00 uur zijn onze technici aanwezig bij de opbouw. U bent welkom om dat deze keer in het kader van het theaterweekend bij te wonen. Zij kunnen dan ook uw eventuele vragen beantwoorden.

Reacties