Toneelvereniging Schakels speelt absurde tragikomedie 'Stock en Plant'
donderdag 10 januari 2019

Het laatste moment dat ik me kan herinneren, stond ik voor de slager, te wachten op mijn moeder. Wat voelde ik me ongelukkig. Nu zit ik hier, waar ben ik eigenlijk? Ik zie een vrouw en een jongeman aan tafel, ik hoor muziek. Onze blikken treffen elkaar......

'Stock en plant' gaat over de bizarre familie Stock. Moeder Marja (Annet Visser) heeft een cadeautje voor haar zoon, Aaver (Cor Groenland). Een bijzonder cadeau, een meisje, Lara (Marieke Boots). Aaver weet niet zo goed of hij wel blij is met zijn cadeau, ze zit in een rolstoel! De rest van het gezin bemoeit zich er natuurlijk ook mee. Lara maakt kennis met dochter Nalies (Maaike Verlaat) en haar hobby kaartenhuizen maken. Haar vriend Theo (Jochem Frankfort), die elke dag weer terugkomt van een verre zakenreis. Dochter Rion (Marieke Smit), de psychologe. Maar ook personen van buitenaf, Rita (Cristel Schermer) en Beer (Femke Moons), krijgen invloed op de hele situatie. En niet te vergeten de bemoeizuchtige moeder van Lara, Desiree (Josina Bakker).

Op 1 en 9 februari 2019 speelt Toneelvereniging Schakels in Partycentrum “Op Stap” te Hoogwoud deze absurde tragikomedie. U kunt kaarten à tien euro reserveren via: www.toneelverenigingschakels.nl. Of u kunt bellen met Gerda en Vincent Breed, tel: 0226-352368. Graag tot 1 of 9 februari!

Reacties