Trainingen voor Excel, PowerPoint en Outlook
maandag 08 oktober 2018

Bij ComputerTraining NoordHolland leer je in een praktische, doelgerichte training van een ochtend of middag het programma van je keuze écht kennen. In de Basis Training oefen je vaardigheden die je nodig hebt om vlot met Excel, PowerPoint of Outlook te kunnen werken.

Ook leer je hoe het programma ‘denkt’, zodat je tijdrovend gezoek en gepuzzel kunt voorkomen. Ideaal voor beginners, maar ook nuttig als je al ervaring met het programma hebt. Heb je de basis onder de knie? In een Vervolgtraining leer je nieuwe vaardigheden, specifiek gericht op je eigen werk. 

Een training duurt 2,5 uur plus 3 x 5 minuten pauze. Zo heb je genoeg tijd om alles te oefenen en blijf je toch fris. Na afloop neem je een praktische hand-out en een persoonlijk certificaat mee naar huis. Een cursus bestaande uit verschillende trainingen naar wens is mogelijk. 

Je kunt kiezen hoe je les wilt hebben. Bij een Open Training train je samen met een of twee anderen. Bij een Individuele Training ben je de enige deelnemer en is alle aandacht voor jou. Je hebt les in een informele sfeer, gewoon aan tafel met de trainer en met veel ruimte voor vragen. Een Besloten Training volg je samen met collega’s, bijvoorbeeld bij jullie op kantoor. Meer informatie: bel 0229 - 755 355, mail naar henk@ctnh.nl of kijk op www.ctnh.nl en download vast de gratis basiscursus Sneller met Toetsen (e-book). 

Reacties