Trio Martinot in het ‘Witte Kerkje’
maandag 07 juni 2021

Trio Martinot is een klassiek pianotrio dat in 2014 werd opgericht; het speelde onder andere in het Concertgebouw van Amsterdam en is vaker te horen op radio 4. Dit drietal kent elkaar van het Sweelinckconservatorium en onderscheidt zich door het vertellen van verhalen; verhalen mét maar ook over de muziek die ten gehore wordt gebracht.

Lovend
19 juni staan onder andere. het geheimzinnige, soms zelfs duistere Geister-trio van Ludwig van Beethoven en het zeer virtuoze en gepassioneerde pianotrio van de Russische romanticus Anton Arensky op het programma. Omdat de vaste celliste Christina Kellenberger niet uit Manchester naar Nederland kan afreizen op dit moment, zal zij worden vervangen door de jonge zeer getalenteerde Duits-Ierse celliste Nuala McKenna. Haar onlangs uitgebrachte verbluffende solo-CD met werken van Kodály, Ligeti en Britten, werd zeer lovend ontvangen in de pers.

Wanneer: 19 juni. Waar: Witte Kerkje Benningbroek, Oosterstraat 49. Tijd: 20.00 (zaal open vanaf 19.15 uur). Kosten: € 12,50 per persoon. Reserveren verplicht in verband met het maximaal aantal bezoekers van 30 personen. Kaarten bestellen kan via email: koster.kerk@gmail.com info op: www.protgemwognumbsn.nl/ en www.scarbomusica.nl/

Reacties