Trouwen voor een dag?
donderdag 30 augustus 2018

Dit keer is het op zaterdag 8 september tijdens de Open Monumentendag. De kerk is dan wederom het decor van een net-echt huwelijk ceremonie. Altijd al eens willen ervaren hoe het is om in het huwelijk te treden? Dan is dit jullie kans. Van 11.00 tot 17.00 uur gaan we de ‘huwelijken’ sluiten.

Of wil je misschien je huwelijk nog eens overdoen? Of wil je je vriendin/vriend laten voelen hoe het is om samen dat moment te beleven? Heeft je zoontje altijd al met mama willen trouwen? Ben je single en wil je trouwen, voor een bruid of bruidegom kan worden gezorgd. Voor dit en meer staat de kerk open.

Het is voor het derde jaar dat de vrijwilligers garant staan voor een prachtige trouwceremonie. Er is een fotograaf, klokgelui, een organist en een echte ambtenaar van de burgerlijke stand. Champagne/cider, cup cakes, een trouwboeket en de rode loper kan worden uitgelegd voor een kleine extra bijdrage. En je mag iedereen uitnodigen, want ze zijn van harte welkom om te komen kijken.

Wil je je opgeven? Bel met Marja de Groot: 06-53923705. De kosten bedragen slechts € 30,- euro en dit komt geheel ten goede van de St. Behoud Herv. Kerk Zwaag (na aftrek kosten). De Hervormde Kerk staat aan de Kerkelaan 8 in Zwaag. Kijk voor alle info op www.SBHKZ.nl 

Reacties